Te hoge WOZ-waarde?

U heeft hem waarschijnlijk alweer ontvangen: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarde van uw woning. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u onroerende zaak-, inkomsten-, erf- en waterschapsbelasting.

In veel gevallen is de WOZ-waarde door uw gemeente te hoog vastgesteld of zijn er bijzondere omstandigheden die een lagere WOZ-waarde rechtvaardigen.

VlaanderenMeybaum werkt samen WOZ-Consultants om voor u op basis van “no cure, no pay” de WOZ-waarde van uw woning met succes te verlagen. Als gevolg hiervan betaalt u als woningeigenaar al snel honderden euro’s per jaar minder belasting.

No cure, no pay.
Hoe werkt dat?

Indien de gemeente de WOZ-waarde verlaagt op basis van onze taxatie en het bezwaarschrift van WOZ-Consultants, worden de gemaakte proceskosten via een regeling uit de Wet vergoed. Deze vergoeding dekt grotendeels de door ons gemaakte kosten. Aanvullend betaalt u bij een verlaging van de WOZ-waarde slechts 25% van het voor u gerealiseerde belastingvoordeel op de gemeentelijke belastingen.

Dus als u bijvoorbeeld € 200,- terugkrijgt van de gemeente betaalt u ons € 50,- excl. BTW (€ 60,50 incl. BTW). Alle bijkomende financiële voordelen in de inkomstenbelasting en overige WOZ gerelateerde belastingen zijn natuurlijk 100% voor uzelf.

Fantastisch,
regel het maar...

Bezwaar maken tegen de hoogte van de WOZ-waarde moet binnen 6 weken na dagtekening van de aanslag gemeentelijke belastingen. Daarom is het belangrijk dat u tijdig contact met ons opneemt.

U kunt de aanvraag voor het beoordelen van uw WOZ-waarde eenvoudig online indienen. Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij uw WOZ-waarde direct op juistheid. Pas nadat u de opdracht verstrekt heeft,tekenen wij bezwaar voor u aan bij degemeente.

Bel ons op 0294-281670 of vraag een gratis WOZ-check aan via dit inschrijfformulier voor woningbezitters en dit inschrijfformulier voor eigenaren van bedrijfsonroerendgoed.